Terugblik Ondernemersdag 2024

Zaterdag 28 september was het weer zover: de jaarlijkse Ondernemersdag in Almere! Ook dit jaar verzamelden ondernemers uit Almere en omstreken zich op het Ondernemersplein voor een dag vol inspiratie, netwerkmogelijkheden en zakelijke groei. Het evenement werd feestelijk geopend met een toespraak van de bekende spreker en ondernemer Mo Hersi. Met zijn enthousiasme en humor wist hij de aanwezigen direct te inspireren.

Een hoogtepunt van de dag was het optreden van de bekende artiest en ondernemer Soufiane Touzani. Met zijn indrukwekkende skills en motiverende verhaal wist Touzani de aanwezigen te boeien en te inspireren om hun dromen na te jagen en ondernemerschap te omarmen. Zijn optreden zorgde voor een energieke sfeer en gaf de dag een extra boost.

Gedurende de dag was er van alles te beleven. Ondernemers konden terecht op de uitgebreide ondernemersmarkt, waar tal van lokale bedrijven, organisaties en experts klaarstonden om hun kennis en expertise te delen. Het was een ideale omgeving om te netwerken en antwoorden te vinden op uiteenlopende vragen.

Ook dit jaar stonden er diverse informatieve sessies en workshops op het programma. Onderwerpen zoals online marketing, effectief leiderschap en sales werden uitgebreid behandeld door ervaren kennispartners. Deze sessies boden ondernemers de kans om hun kennis te verdiepen, nieuwe inzichten op te doen en waardevolle tips en adviezen te krijgen om hun bedrijven verder te laten groeien.

De Ondernemersdag was wederom een groot succes. De aanwezige ondernemers gingen naar huis met nieuwe inzichten, waardevolle connecties en een frisse dosis inspiratie. We kijken ernaar uit om
jou de volgende keer te verwelkomen op de Ondernemersdag in Almere.

Voor meer informatie over het Ondernemersplein en het jaarprogramma check ondernemerspleinalmere.nl.

Terug naar top